Skip to main content

Målet med sökordsoptimering är att öka trafiken till din webbplats genom att göra det lättare för sökmotorerna att hitta och indexera dina sidor. För att göra detta måste du identifiera vad användarna söker efter när de letar efter information om din produkt eller tjänst. Detta kräver att du undersöker populära söktermer och fraser (så kallade ”nyckelord”) som är relaterade till ditt ämne och använder dem strategiskt på dina webbsidor. Om du till exempel äger ett företag som säljer djurtillbehör vill du använda nyckelord som ”kattmat” eller ”hundleksaker” på din webbplats, eftersom det är vanliga termer som folk använder när de söker efter djurtillbehör på nätet.

På Hjalmar Company specialiserar vi oss på att hjälpa kunderna med strategier för sökordsoptimering som hjälper dem att förbättra sina placeringar i sökmotorerna. Vi börjar med att genomföra omfattande forskning om befintliga nyckelord som används av konkurrenter i samma bransch. Sedan analyserar vi data för att avgöra vilka fraser som har störst potential att generera organisk trafik från användare som faktiskt är intresserade av vad våra kunder har att erbjuda. Därifrån utvecklar vi skräddarsydda lösningar baserade på vår analys som är inriktade på de specifika sökord som kommer att ge mest nytta inom ramen för vår kunds budget och tidsram.

Vi ger också rekommendationer om nyckelord och stöder våra kunder med råd om implementering så att de enkelt kan anpassa sina webbsidor för att inkludera optimerade nyckelord utan att ha någon kunskap om kodning eller bästa SEO-praxis. Dessutom hjälper vi våra kunder med att optimera landningssidornas texter, metataggar och titlar, bildtaggar och alt-textattribut, URL-struktur, skapande av webbplatskarta och inlämningsprocesser – allt för att ge deras webbplatser maximal synlighet på sökmotorernas resultatsidor (SERP).

Genom att samarbeta med oss på Hjalmar Company för tjänster för sökordsoptimering kan du dra nytta av vår expertis för att skapa framgångsrika långsiktiga strategier som syftar till att konsekvent öka din synlighet på SERPs samtidigt som du undviker att slösa budget på onödiga aktiviteter eller taktiker som inte stöds av datadrivna analysresultat. Så tveka inte – låt oss förbättra dina placeringar idag!